Teisipäev, märts 8, 2016
 

Kärdla LM 04 noored tõid Haapsalust kulla

Piret Rajaveer
Hiiumaa spordikooli õpilased ja jalgpalliklubi Kärdla Linnameeskonna 04 vanuserühm treener Mario Degtjovi juhendamisel osales pühapäeval Haapsalu saalijalgpalli karikavõistlusel, kust sarnaselt 02 vanusegrupile toodi koju kuldmedal.
Kokku osales kaheksa võistkonda ning alagrupimängudega kokku selgitati pärast viit tasavägist mängu võitja, kelleks osutusid just meie noormehed. Turniiri parimaks mängijaks valiti Andris Valk. Võit on seda magusam, et poisid treenivad kolm korda nädalas Kärdlas kunstmurustaadionil, kuid saalis palli ei mängi. Võit saalijalgpallis on kahtlemata boonus ning näitab, et treeningutega ollakse õigel teel.
Võistkonnas mängisid lisaks Andris Valgule veel Markus Kivi (väravavaht), Sten Kerk, Holger Sepma, Kevin Saarnak, Andro Suuster, Kermo Platov, Oliver Piil, Henri Paulus, Karl Johanson, Aleks Talvi, Robin Rõmmel.
Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Jalgpall

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411