Reede, märts 4, 2016
 

Kaheksa merepäästjat lisaks

Kolmapäeval sai Hiiumaa vabatahtlik merepääste selts juurde kaheksa tunnustatud merepäästjat, kellele on tunnistused kavas üle anda pidulikul sündmusel. Andre Kivi, Andres Lebin, Argo Nõmm, Einar Aru, Henry Laanemäe, Kaspar Kruuse, Sven Kriggulson ja Valeri Gramakovski läbisid merepääste baaskoolituse esimese astme, mis annab teadmised ja praktilised oskused osaleda merepääste sündmuste lahendamisel ja inimelude päästmisel.
“Usun, et see on taaskord suur samm Hiiumaa kogukondliku turvatunde arengus,” ütles seltsi juhatuse liige Martin Kagadze.
Nüüd on 13 seltsi liikmel merepäästja tunnustus, nendest esimese astme läbinuid on 13, esimese ja teise astme läbinuid 4. Seltsi liikmete koguarv on 38.
Päev varem tunnustati siseministeeriumis siseturvalisuse vabatahtlikke ja nende toetajaid. Teiste seas sai tänukirja vabatahtlik merepäästja Jari Verner Lindroos, kellel on suuri teeneid päästelaeva Wiima soetamisel Hiiumaa vabatahtlikele merepäästjatele.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411