Teisipäev, märts 15, 2016
 

Hiidlased veavad TTÜd finaali

Saalihoki meistriliigas tehti algust poolfinaalidega. Avamängus kaotas TTÜ Spordiklubi (SK) reedel Tartus EMÜ Spordiklubile 5:7 (2:5; 1:0; 2:2). Tehnikaülikooli ridades tegi kaasa kolm hiidlast – Tiit Tammeveski ja Alex Kark, kes andis kolm, ning Tarvo Kivisilla, kes andis ühe resultatiivse söödu.
Pühapäeval võõrustati omakorda lõuna-eestlasi. Hiidlaste eestvedamisel võeti seekord 8:7 (3:1; 3:4: 2:2) võit. Sealjuures otsustava värava viskas Kivisilla kaks minutit enne lõpuvilet. Tema arvele jäi kaks tabamust. Kark lisas ühe värava ning esimesest mängust kõrvale jäänud Ken Pähn skooris koguni neli korda, lisaks andis resultatiivse söödu.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • M. V.

    Kark on loom ja see jurakas juba alla ei anna!!!

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411