Reede, märts 4, 2016
 

Helgi Taelma kuuenda taseme tantsuspetsialist

Helja Kaptein
Veebruaris käis Käina kultuurikeskuse segarühm Sõlesegajad koos juhendaja Helgi Taelmaga Paides esinemas tantsukontserdil “Kägara” E-Piima spordihoones. Pärast kontserti anti aastase koolituse läbinud Helgi Taelmale üle tantsuspetsialisti kuuenda taseme tunnistus. Taelma ise tunnistust kommenteerima ei soostunud, ütles, et tema pole just suur rääkija ja seepärast meeldibki talle rohkem tantsida. Lisaks Käina rühmadele juhendab Taelma tantsijaid ka Emmastes ja Kõrgessaares. Kokku õpib tema käe all tantsu 11 tantsurühma, milles üle 140 tantsija.
Sihtasutuse Kutsekoda andmetel on kuuenda taseme tantsuspetsialist loovisik, kes on tantsijate juhendaja, valmistab ette ja viib läbi treeningtunde ning kelle töö tulem on tantsukollektiivi esinemine.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411