Reede, märts 18, 2016
 

Avapauguks kahed talgud kirjas

Eile anti Tallinnas Lennusadamas avastart 7. mail toimuvale Teeme Ära! talgupäevale. Hiiumaa koordinaator Ester Tammis teatas, et saarel on juba registreeritud kahed talgud. 7. märtsil registreeris Piret Lauri Tohvri ajalootalgute teise etapi. Need talgud korraldatakse Margus Kasteini ja Emmaste valla eestvõtmisel ning Eesti ajaloo, Hiiumaa ja Emmaste valla kogukonna hüvanguks. Talgutööde eesmärk on säilitada ja teha külastatavaks 1939.–1941. aastal rajatud rannakaitsekompleks selle 15 rajatisega, võimaldamaks ühtlasi ka loodusmatku rannamaastikul. Talgutele oodatakse 120 inimest. 15. märtsil registreeris talgud Hergo Tasuja. Kavas on enne jalgpalli välishooaega korrastada Emmaste jalgpalliväljakud. Neile talgutele oodatakse 30 inimest.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411