Reede, veebruar 5, 2016
 

Veevärgiga saab liituda tasuta

Mullu Kärdlas ehitatud ühisveevärgi ja -kanalisatsioonitrassiga on liitumine tänavu tasuta ja tuleval aastal pool summast. Hiiu vallavalitsus otsustas anda soodustuse nende elamute omanikele, kes sõlmivad liitumis- ja tarbimislepingu ASiga Kärdla Veevärk kahe aasta jooksul.
Veevärgi juhataja Toomas Kattel teatas, et liitumise tasu on konkurentsiameti otsusel alates mullu juunist kulupõhine. Kärdla linna ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni laiendamise projekti “Kärdla III” vahenditest ehitatud torustikuga liitumise kulupõhine hind on 1555 eurot.
Selle projetkiga ehitati umbes 4 km joogivee ja reovee kanalisatsiooni torustikku ning rajati liitumispunktid Käina maantee piirkonda Ümarmäe, Väike-Liiva, Liiva, Kanarbiku, Alato, Marja ja Sambliku tänavatele ning Kõrgessaare maantee lääneossa – kokku 86le kinnistule.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411