Teisipäev, veebruar 16, 2016
 

Uute parvlaevade piletimüügi veebikeskkonna avaleht valmis

REPRO: TS Laevad OÜ
1. oktoobrist mandri ja saar-te vahel parvlaevaliikluse opereerimist alustav OÜ TS Laevad sai koostöös arenduspartner Nortaliga valmis e-piletite müügikeskkonna avalehe. Kodulehe www.praamid.ee avalehe kujundas kasutajaliidese disainer Jüri Muhhin. “Tegemist on tööversiooniga, mis tähendab, et tegu ei pruugi veel olla päris lõpliku lahendusega,” ütles OÜ TS Laevad müügi- ja teenusevaldkonna juht Ele Reiljan.
Uus piletisüsteem www.praamid.ee avatakse kõikidele kasutajatele 1. septembril. Uuest süsteemist saavad edaspidi veebi vahendusel osta pileteid nii autoga reisijad, kaasreisijad sõidukites kui ka jalgsi ja jalgrattaga reisijad. Lisandub ka uusi maksevõimalusi, näiteks piletite maksumuse lisamine mobiiltelefoni arvele.
Ahto Jakson
MEIE MAA

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411