Teisipäev, veebruar 16, 2016
 

Nööbist kinni

Kas Hiiu vallavalitsuse hoone rendikulu püsikohustusena kajastamine võib kaasa tuua olukorra, et lubatud laenumaht, 60 protsenti nn puhtast eelarvest, on täis või ületatud?
Rahandusministeeriumi kommunikatsioonijuht Armo Vask: “Hiiu vald võttis üles rendikohustuse mahus 829 000 eurot ja valla netovõlakoormus on 2015. aasta lõpu seisuga 70 protsenti. Eelmise aasta lõpu seisuga jäi vallal üles tähtajaks tasumata kohustusi summas u 247 000 eurot. Rahandusministeerium teavitas Hiiu vallavalitsust 2015. aasta juunikuus, et Kärdla linna ja ASi GMP Grupp vahel 30. oktoobril 2008. aastal sõlmitud kontoripinna üürileping tuleb kajastada  kapitalirendina. Kuna Hiiu vallavalitsuse netovõlakoormus on üle 60 protsendi, siis teeb rahandusministeerium vallale märgukirja, tõenäoliselt märtsis. Kui piirmäär on ületatud kaks aastat järjest, alustatakse korrigeerimismenetlust.”

 

Sildid:

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • Jüri Kurm

    Polegid miskit kommentaarida…trumm läind,aint pulgad veel peos!

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411