Reede, veebruar 12, 2016
 

Näitus asundusküla saatusest

Hellamaa perekeskuses on kuu lõpuni avatud näitus, mis pühendatud Pühalepa valla asundusküla Loja mälestusele. Kunagi elas külas sadakond inimest, kellest mõnede mälestusi ja fotosid nüüd näitusel näha saab.
Reedel, 26. veebruaril kell 16 algab perekeskuses avalik arutelu, millel kõnelevad kirjanik Jan Kaus ja Hiiumaa looduskaitsja Maie Jeeser. Tõnu Otsason ütles, et Kaus kõneleb kohavaimust ja Jeeser sellest, mis Hiiumaale järele jääb, kui kõik metsad maha on võetud.
Näitus on avatud keskuse lahtiolekuaegadel, tööpäeviti kella 8.30–16.30ni, selle koostas MTÜ Külaarendusseltsi Sakas juht Tõnu Otsason.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411