Teisipäev, veebruar 23, 2016
 

Muusikakooli uksed avatud

Sel nädalal, kui Kärdla koolipere peab koolivaheaega, on Rudolf Tobiase nimeline Kärdla muusikakool avatud. Täna, 23. veebruaril, on vana muusika päev. Kella 13st jagavad praktilise musitseerimise kaudu huvilistele näpunäiteid Hortus Musicuse gambamängija Peeter Klaas ja Kärdla muusikakooli direktor Arvo Haasma.
Kella 11–13ni on muusikakoolis lastekoori laulu/kehapilli tund dirigent Raili Kaibaldi juhendamisel ja laulma oodatakse kõiki lauluhimulisi lapsi. Samalaadse tunni annab Kaibald ka neljapäeval,
25. veebruaril. Veel on neljapäeval kavas bluesi töötuba. Ülevaate bluesistiilidest annab kitarrist Raul Ukareda ansamblist Compromise Blues ja koos mängitakse pilli. Lapsed on bluesi töötuppa oodatud kell 12.30 ja täiskasvanud kell 17.30.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411