Teisipäev, veebruar 2, 2016
 

“Meelespeadele” kirjanduspreemia

Helju Petsi raamat “Meelespead” saab Albu valla preemia. Vallavanem Kalju Kertsmik annab laureaadile preemiaraha ja selle juurde kuuluva klaasikunstnik Toomas Riisalu loodud 1930ndate stiilis moosipurgi Tammsaare lemmikmoosi, pohla-õunamoosiga kätte vabariigi aastapäeva aegu Albu mõisas.
Pets rääkis, et kindlasti tuleb kohale sõita. “See preemia on mulle väga, väga suur au ja ka üllatus… Lisaks on Tammsaare üks minu lemmikuid,” rääkis autor. Ta lisas, et kirjutamine on tema hobi, mitte töö.
A. H. Tammsaare nimelise kirjanduspreemia annab Albu vald kirjanikule, kirjandusteadlasele või kriitikule eelmisel aastal trükis ilmunud proosa-, luule-, draama-, publitsistikaalase, kirjanduskriitilise või kirjandusteadusliku teose eest. Mullu pälvis preemia Aita Kivi romaani “Keegi teine” eest.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411