Teisipäev, veebruar 2, 2016
 

Korstnapühkijad pääsevad näitusele

Esmaspäeval avatakse Kärdlas SA Hiiumaa Muuseumid Pikas majas näitus, mille keskmes korstnapühkija. “Ilmselt on paljud kohanud tahmaste riietega ametimeest, kelle kuuel on säravad kuldsed nööbid,” rääkis SA teabespetsialist Kätlin Kaevand. Ta selgitas, et korstnapühkija tööst annabki ülevaate näitus “Mees kuldse nööbiga”, kus külastaja saab ise korstnasse piiluda, jalutada katusel, uurida korstnapühkimise ajalugu ning varustust ja ka õnnenööpi keerutada.
Näituse on koostanud Eesti tuletõrjemuuseum koostöös päästeametiga. Kõik huvilised on oodatud Pikka majja näituse avamisele esmaspäeval, 8. veebruaril kl 16.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411