Reede, veebruar 19, 2016
 

Kärdla muusikakool avab uksed

Järgmisel nädalal kui Kärdla koolipere peab koolivaheagea, on Rudolf Tobiase nimelise Kärdla muusikakooli Uus t 4 uksed avatud kõigile muusikahuvilistele.

Esmaspäeval kell 10 algavas tunnis räägib heliredelitest muusikaõpetaja ja pianist Olesja Voronjuk.

Teisipäeval, 23. veebruaril on vana muusika päev. Kella 13st jagavad praktilise musitseerimise kaudu huvilistele näpunäiteid Hortus Musicuse gambamängija Peeter Klaas ja Kärdla muusikakoolid direktor Arvo Haasma.

Kella 11–13ni on muusikakoolis lastekoori laulu/kehapilli tund dirigent Raili Kaibaldi juhendamisel ja laulma oodatakse kõiki lauluhimulisi lapsi. Samalaadse tunni annab Kaibald ka neljapäeval, 25. veebruaril.

Veel on neljapäeval, 25. veebruaril kavas bluesi töötuba. Ülevaate bluesistiilidest annab kitarrist Raul Ukareda ansamblist Compromise Blues ja koos mängitakse pilli. Lapsed on blusei töötuppa oodatud kell 12.30 ja täiskasvanud kell 17.30.

Lisainfo muusikakooli kodulehelt http://kardlamu.edu.ee/kool/

HIIU LEHT

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411