Teisipäev, veebruar 2, 2016
 

Hommikukino alustab

Homsest alustab Hiiumaa kinoühing hommikusi filmilinastusi. MTÜ Hiiumaa Kino juhatuse liige Arno Kuusk ütles, et hommikuste seansside mõte on päris ammune. “On inimesi, kes ütlevad, et neile õhtused ajad ei sobi – pere tuleb töölt ja siis on kodus toimetamist. Samuti on üksjagu inimesi, kes ei tööta, näiteks lapsepuhkusel olijad,” selgitas Kuusk, kellele mõeldes Hommikukino tehtud sai. “Tahan võimalikult erinevaid aegu pakkuda, et kõik soovijad kinno tulla saaksid.”
Hommikukino esimene seanss algab juba kl 10. Lisaks varasele meelelahutusele saab end virgutada ka tassikese kohviga. Hommikukino pilet on euro võrra odavam kui õhtune seanss.
Veebruaris on hommikukino kavas kolmel päeval, homme linastub “Taani tüdruk”, 23. veebruaril “Jääkaru norm” ja 26. veebruaril “Klassikokkutulek”.
Kuusk selgitas, et hommikuste seansside päevad valib ta nii, et värske film jõuaks võimalikult kiiresti nii õhtuste kui hommikuste kinokülastajateni. 23. veebruari lastefilmi aeg sai sätitud selle järgi, et Kärdla kooli lastel on sel ajal koolivaheaeg ja ehk on ka pühade eelne tööpäev paljudel vaba.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411