Reede, veebruar 19, 2016
 

Hiiumaa suursaadikud

Käina valla Lepaniidi talu pererahvas Kaire ja Tiit Vannas on võtnud oma tallu noortevahetuse korras Eestisse saabunud noori vabatahtlikke. See on väga tänuväärne tegevus tutvustamaks Eesti elu-olu ühe väikese saare näitel. Eriti austusväärne, et Vannased leiavad selleks aega oma suure pere ja talutööde kõrvalt.
Tänu neile teavad need kaugete maade inimesed nüüd, et ühel saarel elab külalislahke pererahvas ja ilmselt on ka ülejäänud saare-
elanikud sama toredad. Hea sõna levib inimeste kaudu ja seega teevad Vannased sama tänuväärset tööd kui meie turismiedendajad, kes messidel käivad. Nende tegemisest saab lugeda tänasest Nädalalõpu lehest.
Meie endagi jaoks on huvitav, mida need noored, näiteks nagu Tokyo tüdruk Natsumi Nakano, siin märkavad, mida peavad väärtuslikuks ja huvitavaks. Tihti on need asjad, millega me igapäevaselt üsna harjunud oleme. Mis see tähine taevas, põlismets või vastsündinud lambatall siis ära ei ole! Aga kui üks suurlinnalaps näeb neid kui imet, avanevad ehk ka meie silmad tema silmade kaudu.

19. veebruar 2016

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411