Teisipäev, veebruar 2, 2016
 

Hiidlased meistriliigades

Nädalavahetusel toimusid Eesti meistriliiga kohtumised võrk- ja korvpallis ning ka saalihokis. Hiidlased said mänguaega kõigil kolmel alal.
Tuliseim korvpallilahing leidis aset kesk–Eestis, kus kohalik AVIS Rapla võitis 99:93 Valga–Valka/Maks&Mooritsa. Rapla meeskonnas mängiv Martin Paasoja, kelle takistamisel tehti koguni kaheksa viga, tõi võitjatele 11 ja Kristjan Voolaid 10 punkti ning võttis ka viis lauapalli. Tabelis on Rapla kolmandal kohal.
Saalihoki meistriliigas kaotas TTÜ SK esmalt 4:5 Jõgeva SK Tähe/Oliviale, kusjuures mängu avavärava viskas juba 36. sekundil Ken Pähn. Kaks päeva hiljem võeti magus revanš, kui Jõgevast 7:2 üle oldi. Pähn viskas kolm väravat, Alex Kark ühe ja andis ka resultatiivse söödu, Tarvo Kivisilla sai kirja söödu. Mängis ka Tiit Tammeveski. TTÜ tõusis tabelis neljandale kohale.
Võrkpallis võitis BIGBANK Tartu 300pealise kodupubliku ees lätlaste ASK Kuldiga 3:1. Markus Uuskari tõi võitjatele 14 punkti, olles meeskonnas paremuselt teine punktitooja. Mängu sekkusid ka Robin Valting ning Stefan Kaibald. Eesti–Läti ühisliigas on Tartu neljandal kohal.
HERGO TASUJA

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411