Teisipäev, veebruar 2, 2016
 

Erinevus on rikkus

See sõnadekombinatsioon tuletab meie juba üle aasta vanale naisklubile meelde seda, mida oleme Hiiumaal enda südameasjaks võtnud.
Teist aastat järjest oleme võtnud endale sihi teha head ja sihtrühmana oleme valinud just lapsed. Olenemata, millisest Hiiumaa otsast või millise tervisliku seisundiga – kõik oleme erinevad ja just see rikastab meie elukeskkonda.
Eelmisel aastal tegelesid naisklubi naised aktiivselt heategevusliku kohvimüügiga üle Hiiumaa erinevatel üritustel ning töö tulemusena koguti 860 eurot Hiiumaa erivajadustega laste saviringile. Siinkohal soovime tänu avaldada aktiivsele naisele, kes viis saviringi läbi, kuna tänu tema tööle muutusid paljude laste päevad mitmekesisemaks!
Aastal 2016 on plaani võetud samuti heategevuslik kohvimüük – seekord kogume raha Hiiu valla lasteaiale, et sisse seada tasakaalu otsimise ja leidmise ruum lastele, kes ei suuda kollektiivis rahuneda. Täname lasteaia juhatajat Tiina Hinnot ja õppealajuhatajat Ingrid Prikki ideega kaasa tulemast. Lasteaed plaanib palgata omalt poolt eripedagoogiliste oskustega inimese, kes ruumi sisuga täidab ja oma oskustega parima annab, et lastel kõik hästi oleks.
IREN Hiiumaa naiskogu asutati 2014. a novembris. Idee luua Hiiumaale oma klubi sündis IRENI sama aasta suveakadeemias, kus oli esindatud kaks tublit Hiiumaa naist. Klubi tegevusaja sisse on mahtunud palju toredaid ja aktiivseid ettevõtmisi: kohtumisi uute ja huvitavate inimestega, erinevaid ühisüritusi ja väljasõite ning üheskoos viidi läbi kogu Eesti IRENi klubide viiekümnele aktiivsele naisele mullu augustis traditsiooniline suveakadeemina.
IREN on Erakond Isamaa- ja Res Publica naisklubi, mis ühendab endas umbes 400 aktiivset konservatiivse maailmavaatega naist, kes järgivad kristlik-demokraatlikke vaateid ning tunnevad aktiivset huvi enesearendamise vastu. Neid huvitab heategevus ning nad tegutsevad ühiskonna huvides.
Headest aktiivsetest naistest on alati puudus, mistõttu Hiiumaa IREN naisklubi ootab endaga liituma teotahtelisi naisi!

KAIRA VÄSTRIK
IREN Hiiumaa klubi juhatuse liige

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411