Teisipäev, jaanuar 5, 2016
 

MTÜ Hiiu Tuul tänab annetuste eest

Helja Kaptein | Hiiu Leht
Möödunud aasta viimasel päeval oli MTÜ Hiiu Tuul asutajaliikmetel tibude ülelugemise aeg.  Kärdlas Pildikojas avasid Inge Talts ja Ants Vahtras tunnistajate juuresolekul annetuspurgi.
Purgi sisu, 252 eurot ja 26 senti läheb MTÜle Hiiu Tuul, mille liikmed võitlevad selle eest, et Hiiumaa võiks jääda ilusat ja looduslikku nägu. Talts rääkis, et on ka hulga inimesi, kes on raha nende arveldusarvele kandnud. “Ka neile suur tänu toetuse eest!” “Kõige suurem annetaja oli Kristi Ugam,” lisas Vahtras. Talts rääkis, et loodavad kevadel korraldada ka energeetikaalase seminari.
Ühing sedastab põhikirjas, et oma tegevuses lähtutakse põhimõttest, et (tehno)rajatised, mis muudavad loodusliku ja kauni elukeskkonna ilmet, näiteks suured tuulegeneraatorid ja nendega seotud ehitised, ei ole aktsepteeritavad, hoolimata võimalikust kommertstulust. Asutajad on seadnud eesmärgiks Hiiumaa ja sellega piirneva mereala looduse ning keskkonna kaitsmise, hoidmise ja taastamise. Ühinguga liituda ja nende tegevust toetada saab jätkuvalt Pildikojas.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411