Reede, jaanuar 29, 2016
 

IRLi juhatuses kolm naist

Erakonna Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) Hiiumaa osakond valis sel kuul uue juhatuse, kuhu pääsesid esmakordselt Kristi Linkov, Kaira Västrik ja Andra Oago. Varasemast koosseisust jõudsid uude juhatusse Georg Linkov ja Tiit Harjak. Viimane valiti uue juhatuse otsusel taas esimeheks.
Harjak rääkis, et juhatuse pädevuses on näiteks liikmete vastuvõtt ja kohaliku poliitika küsimused. Tema sõnul on IRLi Hiiumaa piirkonnas praegu 49 liiget ja aktiivsemad on erakonna naisühenduse IREN liikmed.
Maakonna omavalitsustes on IRL kõige mõjukamalt esindatud Hiiu vallavolikogus, kus ühes fraktsiooniga “Südame ja Mõistuse Sunnil” moodustati koalitsioon. Emmaste vallavolikogusse kuulub erakonnast Teet Laja ja Käina vallavolikogusse Triinu Schneider.
Lisaks juhatusele valis piirkonna üldkogu esindajad IRLi volikogusse, kuhu kuuluvad nüüd Angela Pähna, Kaira Västrik, Georg Linkov ja Tiit Harjak.

 

Sildid:

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • Jüri Kurm

    No comments!

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411