Teisipäev, jaanuar 12, 2016
 

Hiiumaa jääpurjetajad avavõistlusel teised

Mart Mõniste
Nädalavahetusel peeti Saaremaal Orissaares jääpurjetamise Pärnumaa meistrivõistlused klassidele DN, Ice-Optimist ja Monotüüp XV.
Klassis Monotüüp XV läks meistritiitel Saaremaa merispordi seltsi jääpurjetajatele Ott Kolgile ja Juhan Kolgile. Teise koha said Hiiumaa jääpurjetajad Vello Jürjo ja Andrus Padu. Kolmanda koha saavutasid Tallinna jääpurjetajad Ants Haavel ja Andrias Sillaste.
DN täiskasvanute klassis võidutses Argo Vooremaa, juunioride seas Rasmus Maalinn. Noorte jääpurjekal Ice-Optimist sõitis end kullale Sten-Markus Andresson. Monotüüp XV klassis sõitsid end kullale Ott Kolk ja Juhan Kolk.
Hooaja esimesel edetabeli võistlusel osales sel aastal 28 jääpurjetajat Eestist ja 4 Lätist. Kahe päeva jooksul peeti sobivas purjetuules ära viis võistlussõitu klassile DN ja Monotüüp XV ning seitse võistlussõitu klassis Ice-Optimist.
Ain Tähiste

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411