Reede, jaanuar 29, 2016
 

Arvamusfestivali ideekorje lõpeb

Pühapäevaga lõpeb tänavuse arvamusfestivali ideekorje. Veel kolm päeva saab arvamusfestivali kodulehel täita ankeedi ja välja pakkuda, milliste põletavate ning ühiskondlikult tähtsate teemade üle peaks arutlema 2016. aasta arvamusfestivalil? Pakkumisi saavad teha nii organisatsioonid kui eraisikud arvamusfestivali koduleheküljel www.arvamusfestival.ee/ideekorje
Arvamusfestival töötab kõik pakutud ideed läbi veebruaris ja huvilistega võetakse ühendust märtsikuu jooksul.
“Arvamusfestival on avatud kõikidele teemadele, mis tunduvad Eesti inimestele, organisatsioonidele või kogu ühiskonnale olulised. Loodame, et varasemast rohkem laekub arutelude ideid ka piiritagustel teemadel, kuna maailmas toimuv mõjutab Eestit oluliselt,” sõnas festivali programmijuht Maiu Lauring.
Oma ideed esitades tasub kindlasti lahti seletada teema vajalikkus ja võimalikud küsimused, mille üle arutlema hakatakse. Idee esitajalt eeldatakse valmisolekut arutelu ellu viia ja teha koostööd teiste ideede esitajatega. Julgustavat tuge arutelu ettevalmistamisel ja nii sisulist kui tehnilist abi pakub arvamusfestivali korraldustiim.
“Ideaalis ei ole festivalil toimuv arutelu eraldiseisev nähtus, vaid fookuspunkt pikemas ja laiapõhjalisemas ühiskondlikus arutelus, mis on toimunud enne festivali ja mis festivali arutelu tulemuste pinnalt hiljem võimendatuna jätkub,” kirjutab Loor.
Neljas arvamusfestival toimub 12.–13. augustil Paides.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411