Neljapäev, detsember 31, 2015
 

Pruulikoja ehitus valmimas

| Hiiu Leht
Nõukogude ajal teeninduskombinaadiks ehitatud maja Vabaduse tänaval on viimase nelja ja poole kuuga tundmatuseni muutunud ja tulevane õllepruulimise koda (pildil) hakkab juba ilmet võtma.
OÜ Hiiumaa Pruulikoda tegevjuht Rain Annusvere ütles, et ehitustööd on kohe-kohe lõppemas ja jaanuaris hakkavad pruulikoja seadmed Slovakkiast Hiiumaa poole liikuma. Jaanuari lõpus on seadmed kavas installeerida. Seda, millal pruulikojas võiks valmida esimene õlu, Annusvere veel öelda ei tihanud, kuid õllemeistrit juba otsitakse. OÜ Hiiumaa Pruulikoda üks omanikke Tarvi Pink omandas ühe oma teise ettevõtte, OÜ KP Promotion kaudu tänavu 5. veebruaril ka kõrvalkrundil asuva võõrastemaja. Esialgsetel andmetel on sinna kavas rajada majutuskoht.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411