Neljapäev, detsember 31, 2015
 

Motopäkapikud jagasid kingitusi

Tõnis Aljas
Jõululaupäeval käisid Hiiumaa motoklubi liikmed ja motohuvilised rahulikku jõuluaega soovimas ning maiustusi jagamas neile olulistele inimestele, kes pühad tööpostil veedavad ning hoolitsevad, et meie kõigi pühad oleksid rahulikud ja turvalised. Motopäkapikud viisid kinke politsei- ja piirivalveameti majja, Hiiumaa haiglasse, Kärdla ja Käina päästekomandosse, Olerexi bensiinijaama ja Hiiumaa Selverisse. Pildil poseerivad motopäkapikud politseiametnik Marika Kanepiga. Häid soove ja maiustusi jagati ka suurtele ja väikestele, keda mootorratturid teel kohtasid.  Motopäkapikkude kommivarusid aitasid täiendada Europe Direct Hiiumaa ja Saaremaa teabekeskus.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411