Teisipäev, detsember 29, 2015
 

Kärdla LM teenis aastalõputurniiril hõbeda

Argo Nurs
Argo Nurs
Eesti jalgpalliliit korraldab traditsiooniliselt detsembri teises pooles aastalõputurniiri, kus  kuraditosina päeva jooksul mängiti üle 600 jalgpallikohtumise. Osalevad nii noored, naised kui mehed.
Kärdla Linnameeskond mängis end III liiga turniiril finaali ja teenis hõbemedalid. Sealjuures valiti Hiiumaa tiimi kasuks kolm väravat löönud Kert Kuusalu turniiri parimaks mängijaks.
Linnameeskond alustas alagrupiturniiri kaotusega kui Pirita JK Reliikviale 0:2 alla jäädi. Seejärel võideti aga Tallinna FC Castovanni Eagles 2:1 ning ees ootas otsustav kohtumine Koeru JK vastu. Napp 1:0 võit tähendas, et hiidlased võitsid alagrupi ja pääsesid poolfinaali.
Otsustavateks mängudeks saadi mootor hoogsalt tööle, nii et poolfinaalmängus FC Otepää vastu võitjas kahtlust ei tekkinud. Lisaks Kuusalule said 3:0 tulemusega lõppenud kohtumises jala valgeks ka Kristjan Kirs ja Ken Pähn, kelle saagiks jäi turniiril kaks tabamust.
Seega ootas Mario Degtjovi juhtimisel mängivat meeskonda ees finaal. Seal jäi Maardu United 2:1 peale, kuigi tugeva vastase vastu oli võiduvõimalus olemas. “Maardu ei olnud nii tugev kui arvatakse, meie ise lasime ka jala lõdvaks,” ütles Janno Johanson, et järgmine aasta võib ka võidu peale mängida. Lisaks eelpool mainitutele kuulusid Linnameeskonda Sander Laur, Teet Kaasik, Marko Pruunlepp, Aivo Jõeleht, Timo Vares, Imre Riik, Hendri Tärnu.
Varem on hiidlased jalgpallitreener Tõnis Saarnaki andmeil IV liiga turniiri võitnud ja olnud kolmandad. Seda aastatel 2001 ja 2002 Emmaste JK nime all. “Arvestades, millise arengu on jalgpall vahepeal teinud, on selleaastane teine koht ikka väga hea tulemus,” hindas Saarnak.
Ka Kärdla Linnameeskonna noortevõistkond osales aastalõputurniiril, 2002. aastal sündinute vanuseklassis. Alagrupis teeniti võit, viik ja kaotus ning oldi teised. Kuna aga turniirisüsteem lubas kohamängudele vaid alagruppide võitjad, siis sellega hiidlaste tee lõppes.

Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411