Teisipäev, detsember 1, 2015
 

Kärdla kinosaali uuendamine finišisirgel

Arno Kuusk
Novembrikuu jooksul on Kärdla kinosaal muutunud tundmatuseni – ümber on ehitatud kinosaali lava, uue värvi saanud seinad ja põrandad, paigaldatud on uued pimendavad aknakatted ning terve saalitäis kaasaegseid pehmeid istmeid.
Hiiumaa kino edendamisega tegeleva MTÜ Hiiumaa Kino juhataja Arno Kuusk ütles, et kõikide töödega loodab ta ühele poole saada juba selle nädala lõpuks.
Kärdla kinosaali sisustuse kaasajastamist toetas Ettevõtluse arendamise sihtasutus regionaalsete investeeringutoetuste andmise programmist enam kui 25 000 euroga. MTÜ Hiiumaa Kino omafinantseeringu osa on rohkem kui 4500 eurot. Kuusk kutsus Hiiumaa kino sõpru ja filmifänne appi projekti omaosaluse summa viimase kolmandiku kokkukogumisele.
Nii ootab MTÜ Hiiumaa Kino annetusi oma pangakontole EE102200221056717032 Swedbankis. Selgitusse palutakse märkida sõna “Annetus”, annetaja nimi ja meiliaadress.
Kuusk ütles, et lisaks siirale tänule ootavad annetajaid ka tänukingitused. Nende nimed, kes annetavad 10 eurot või enam, tuuakse välja videoklipis, mis jookseb iga Kärdla kinosaalis toimuva linastuse ees kuni 2016/2017 hooaja lõpuni. Samuti saavad annetajad kutse erilinastusele, mille Hiiumaa Kino korraldab kõikidele annetajatele jaanuaris.
Kes annetavad 25 eurot või enam, saavad lisaks eeltoodule järgmisel aastal kaks piletit vabalt valitud filmi linastusele.
Annetajatele, kelle panus on 50 eurot või enam, kingitakse lisaks eeltoodule eridisainiga Hiiumaa kinosõbra T-särk.
100 eurot või enam annetanud saavad lisaks eeltoodule Kärdla kinosaalis nimelise tooli, mis tagab eelbroneeringu valitud istekohal kõikidele kinofilmide linastustele kuni 2020. aastani.
Kes annetab 500 või enam eurot, sellele korraldatakse lisaks eeltoodule erilinastus, kuhu annetaja võib kutsuda terve saalitäie sugulasi, sõpru, töökaaslasi ja kõiki teisi vastavalt oma soovile. Ka filmilinastuse aja ning filmi valib annetaja.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411