Reede, detsember 11, 2015
 

Hiiu vallal uus vallavalitsus

Esmapäevasel istungil kinnitas Hiiu vallavolikogu uue vallavalitsuse koosseisu. Sellega sai 30. novembrist tööle asunud vallavanem Reili Rand lõpuks täisvolitused.

Vallavalitsusse kuuluvad lisaks Reili Rannale ka abivallavanem Jaanus Valk, rahandusosakonna juhataja Inge Elissaar, majandusosakonna juhataja Liili Eller, sotsiaalosakonna juhataja Kairi Hiis ning haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Tiia Liibert.

Hiiu vallavolikogu 7. detsembri erakorralise istungi päevakorras oli ka vallavolikogu esinaise Margit Kagadze umbusaldamine. Varasemalt on Kagadze umbusaldamise küsimus olnud päevakorras 19. novembri volikogu istungil. Mõlemal korral on eelnõu esitajad, volikogu fraktsioonid Isamaa ja Res Publica Liit ning Südame ja Mõistuse sunnil, võtnud avaldused tagasi ja vallavolikogu tööd juhib jätkuvalt Margit Kagadze valimisliidust Üks Hiiumaa.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411