Reede, detsember 18, 2015
 

Hiiu ja Pühalepa valla juhid rääkisid haldusreformist

KADRI RANDMAA
Hiiu vallavanema Reili Ranna kutsel toimus kolmapäeval Hiiu ja Pühalepa valla omavalitsusjuhtide kohtumine. Ühiselt jõuti tõdemuseni, et haldusreformi küsimusi tuleb kõikidel Hiiumaa omavalitsustel arutada koos. Enne võimalikku ühinemist tuleb läbi kaaluda, kuidas on tagatud erinevate piirkondade huvide kaitse. “Peame olema suutelised ise vastama küsimusele, miks üldse ühineda. Siis saab koos edasi minna,” selgitas Rand. Tegelikult olid kohtumisele kutsutud kõikide Hiiumaa omavalitsuste juhid, kuid kiirel jõulueelsel ajal väljapakutud päev kõigile ei sobinud. Rand ütles, et järgmine arutelu toimub juba jaanuaris ja seda loodetavasti kõikide Hiiumaa omavalitsusjuhtide osalemisel. Pildil (vasakult) on Hiiu vallavanem Reili Rand, Pühalepa vallavanem Ants Orav, Pühalepa vallavolikogu esimees Toomas Remmelkoor ja Hiiu vallavolikogu esinaine Margit Kagadze kohtumisel Hiiu vallamajas.
Varem on liitumise teemal mõtteid vahetanud Käina ja Emmaste valla juhid, Pühalepa vallavanem Ants Orav on Hiiu Lehe veergudel haldusreformi kava kritiseerinud.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411