Teisipäev, detsember 1, 2015
 

Heiki Nabi lõpetas aasta viienda kohaga

Iris Bauer
Kreeka-rooma maadluse olümpiahõbe ja maailmameister Heiki Nabi osales nädalavahetusel Aserbaidžaani pealinnas Bakuus maadluse aastalõputurniiril Golden Grand Prix, kus teenis raskekaalus ehk kuni 130 kiloste meeste seas viienda koha.
Võistlusele kutsuti 2015. aasta maailmameistrivõistluste ja maailmajagude meistrivõistluste medalistid. Heiki kvalifitseerus sinna Euroopa meistrivõistluste kolmanda kohaga.
Eesti esinumber kaotas küll kohe avaringis hilisemale võitjale, aser Sariyati Sabahle 0:3, kuid jätkas lohutusringis. Seal alistas Nabi ameeriklase Robert Smithi 3:0. Seejärel tuli aga iraanlaselt Mehdizadeh Behnamilt 0:3 kaotus vastu võtta. Lõppkohaks jäi hiidlase jaoks viies.
Nädal varem teenis Nabi väärt võidu Saksamaal maadluse Bundesligas, kus ta võitis ungarlase Balint Lami vastu punktidega 4:0 ja sai kaela kuldmedali. Tema koduklubi KSV Kollerbach kaotas siiski KSV Ispringerile 8:13.
Hergo Tasuja

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411