Teisipäev, november 24, 2015
 

Viskoosa hokinoored alustasid hooaega

erakogu
Lisaks täiskasvanutele, kes mängivad saalihokit esiliiga tasemel, alustasid hooaega ka Viskoosa SK noored. U13 vanuseklassi poisid, kes mängivad Teet Kivisilla juhendamisel, said avavoorus kirja võidu ja kaotuse. Esimeses mängus tunnistati Sparta Team Automaailm noorte 11:2 paremust. Teine kohtumine oli aga algusest lõpuni tasavägine. Alles viimaste minutite väravast võtsid hiidlased 4:3 võidu SK Noorus üle.
Treener Kivisilla ütles, et peamine eesmärk on pakkuda noortele väljund liigamängude näol ja mängida korralik hooaeg. “Üritame jõuda kaheksa tugevama hulka,” sõnastas Kivisilla konkreetse eesmärgi. Nimelt jätkavad kaheksa paremat play-off süsteemis võitlust karikale. Praegu on liiga jagatud regionaalsel printsiibil kaheks – põhja ja lõuna – alagrupiks, kus kõik ühe korra omavahel läbi mängivad. Järgmine etapp ootab Hiiumaa poisse
11. detsembril Ääsmäel.
Hergo Tasuja

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411