Reede, november 13, 2015
 

Valime aasta sportlased

Hiiumaa spordiliit kuulutas välja aasta parimate sportlaste ja treeneri valimise.
Esimeses etapis saavad spordiklubid ja omavalitsused, aga ka üksikisikud esitada omapoolsed ettepanekud parimate sportlaste kohta 18. novembriks. Ettepanekud tuleks esitada spordiliidu juhatuse esimehele Anton Kaljulale, tema meilil anton@hiiumaasport.ee
Teises etapis teeb spordiliidu juhatus esitatud andmete põhjal kokkuvõtted ning esitab nominendid hiljemalt 28. novembriks. Laiendatud juhatuse koosolekul valitakse 11. detsembril aasta parimad sportlased ja treener.
Parimate valimisel võetakse arvesse 2015. aasta võistluste tulemused. Maakonna aasta sportlaste konkursil saavad osaleda sportlased, treenerid ja võistkonnad, kes elavad või töötavad Hiiumaal või on Hiiumaa spordiklubi liikmed. Erinevad kategooriad on välja toodud spordiliidu kodulehel ja spordiblogis.
Eelmisel aastal pärjati maakonna parimateks field target õhupüssist laskmise maailmameister Ingrid Reinu ja petanker Margus Berkmann. Aasta treeneriks kuulutati võrkpallurite juhendaja Ülari Kaibald.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411