Teisipäev, november 17, 2015
 

Paasoja vedas Rapla võidule

Martin Paasoja oli peasüüdlane korvpalli meistriliiga tänavuse hooaja esimese suurüllatuse sündimisel. Rapla Avis alistas laupäeval kodupubliku marulisel toel valitseva meistri Tartu Ülikool/Rocki. Poolajaks asuti juhtima 43:23 ja võit vormistati seisuga 74:63. Martin Paasoja tõi üleplatsimehena 23 punkti, neist koguni 15 juba avapoolajal.
Meeskonna liidrina 32 mänguminutit teeninud Paasoja tabas viskeid korralikult nii lähedalt kui kaugelt. Kuuest kahesest läbis rõnga neli ja seitsmest kolmesest lausa viis. Teine hiidlane, Kristjan Voolaid teenis 10 mänguminutit.
Võiduprotsendilt on Rapla nelja võidu ja ühe kaotusega meistriliigas teisel kohal. BC Kalev/Cramo, kelle kontol vaid võidud, järel.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411