Reede, november 6, 2015
 

Nööbist kinni

Linnumäe puhkekeskuses lõunastada armastanud kliendid avastasid ühel päeval oma kurvastuseks, et söögikoha uks on suletud. Kas panite selle päriselt kinni või mingiks ajaks? Ja miks?
Vastab Linnumäe puhkekeskuse peremees Jaanus Berkmann: “Julgen kinnitada, et kuuldused Linnumäe söögikoha surmast on suuresti ennatlikud ja ülepaisutatud. Vastab tõele, et vähemalt aasta lõpuni me kahjuks lõunasööki ei paku, sel puhtpraktilisel põhjusel, et on kõigile vast arusaadav, et minimaalselt kaheksa kuud aastas toodab selline ettevõtmine ainult miinust. Kahjuks ei saa me aga endale lubada selle miinuse topeldamist, kuna tavapäraselt on meil talvel täiskohaga ametis üks inimene ja “vabatahtliku tegevusena” on toimetanud minu abikaasa. Hetkel aga tervislikest põhjustest tingituna ei saa ta juba mõnda aega seda tööd teha ning tuli teha lihtsalt karm valik: kas palgata juurde teine inimene ja suurendada selle võrra igapäevast miinust (millest lähtuvalt pank, kui meie partner, oluliselt karmimad tingimused seab) või teeme talvel ainult neid tegevusi, mis otsest kahjumit ei tooda. Mõneks kuuks valisime selle viimase variandi ja tegeleme igapäevaselt edasi sellega, mis vähemalt “nulli” toodab. Vabandame meie heade klientide ees ja kinnitame, et tuleme mõne aja pärast ka “igapäevasele” turule tagasi ja seda loodetavasti juba tugevamatena kui kunagi varem. Kärdlas toimetab vist u viis lõunasöögi pakkujat, nii et ilmselt “näljahädast” on asi kaugel. Ettetellimisel teenindame ka praegu kõiki kliente ja saame rõõmuga kinnitada, et neid on meeldivalt palju.”

 

Sildid:

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • Laura Sofia

    Minu lemmik söögikoht Hiiumaal, alati hea kvaliteedi ja hinnatasemega. Saan omanikest aru, kuid ikkagi kahju, et ei saa kalasuppi ja teisi maitsvaid toite sööma minna.

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411