Reede, november 20, 2015
 

Löödi kaht neidu ja üht noormeest

Laupäeval, 14. novembril kella ühe paiku öösel löödi Käina alevikus Mäe tänaval 17aastast neidu, põhjustades talle füüsilist valu. Samal ööl, pool tundi hiljem, löödi samas kohas 18aastast neidu, põhjustades talle füüsilist valu. Mõlemal juhul on võimalik lööja politseile teada.
Kolmapäeval, 17. novembril kella 15.30 paiku löödi Kärdlas Rootsi tänaval 14aastast noormeest, põhjustades talle füüsilist valu. Võimalikud lööjad on politseile teada.
Nimetatud sündmuste osas on alustatud kriminaalmenetlust. Lääne Ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm ütles, et juhtumite täpsemad asjaolud on alles selgitamisel, kuid esialgse info põhjal oli kõigi kolme juhtumi puhul tegemist omavaheliste suhete pinnalt tekkinud tülidega. Praegustel andmetel tiris esimesel juhul üks tütarlaps teist juustest ja küünistas. Ja teisel juhul oli tütarlapse lööjaks tuttav noormees. Noormehe lööjateks olid kaks samuti alaealist noormeest.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411