Reede, november 13, 2015
 

Konkurss oli hea mõte

Hiiu Lehe arvates on Hiiu vallavolikogu uue juhi Margit Kagadze eestvedamisel tehtud juba mitu arukat sammu.
Valla arengukava arutelul võeti aeg maha, et läbida protsess vallavolikogu enda kehtestatud reeglite järgi. Toimunud on sisulisi arutelusid, tehtud asjalikke ettepanekuid ja loodetavasti läheb see dokument nüüd paljudele märksa rohkem korda.
Uuendusmeelne ja väga õige otsus oli ka avaliku konkursi korraldamine vallavanema leidmiseks. Väärikad kandidaadid, kes oma CV konkursile saatsid, tõstsid ilmselt paljude enesetunnet – ei ole me nii väikesed ja viletsad midagi, et asjatundjad ei tahaks siia tööle tulla.
Ja see, et ühe valla juht on tugev spetsialist, mitte poliitilise mandaadiga kandidaat, võib olla suur pluss.
Siiski tuleks vallavanema valijatele meenutada kuldseid sõnu, mis öeldi eelmise vallavanema umbusalduse järel – tööle võetakse ikka oskuste ja teadmiste pärast, aga lahti lastakse ebasobivate isikuomaduste tõttu.

13. november 2015

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411