Teisipäev, november 17, 2015
 

Hiiumaa orienteerujad Eestis pildil

Toivo Saue teatas, et nädalavahetusel toimus Moostes Eesti orienteerumisliidu aastakoosolek, kus tehti kokkuvõtteid ja autasustati parimaid. Hiidlastest said tunnustuse Merike Vanjuk (sõjaväelaste orienteerumisjooksu MM võistkondlik kolmas koht ja Eesti edetabelivõitja N35 klassis), Anu ja Toivo Saue (rogaini MM teine koht XUV65 klassis), Eliise Kesküla (edetabelivõitja N12 klassis). Klubide esindajad valisid aasta parimaks orienteerumis­kaardiks Toivo Saue poolt koostatud Lääne-Virumaal asuva Mõndavere kaardi.
Veel väärivad Eesti tasemel äramärkimist hiidlaste paremad edetabelikohad: Ott Rakkaselg teine koht M35, Anu Saue teine koht N65, Toivo Saue teine koht M65, Eliise Kesküla neljas koht N14, Siiri Talts kuues koht N14 ja Helena Maripuu kaheksas koht N14.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411