Reede, november 13, 2015
 

Andre Frolov taas koondises

Kolmapäevases Eesti jalgpallikoondise sõprusmängus Gruusia vastu oli 22mehelises koondise nimekirjas Hiiumaa parim vutimees Andre Frolov.  27aastane FC Flora poolkaitsja sai ka mänguaega, kui kohtumise lõpus, 89. minutil vahetas välja Konstantin Vassiljevi.
See oli Frolovi teine kohtumine Eesti täiskasvanute koondises. Debüüdi tegi ta kolm aastat tagasi, 8. novembril 2012, võõrsil Omaani vastu. Ka siis sekkus ta vahetusest ja sai 16 minutit mänguaega. Rohkem mänge on vutimehel kirjas noortekoondiste eest.
Kolmapäevase jalgpallimängu võitis Eesti 3:0.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411