Teisipäev, oktoober 6, 2015
 

Veel filokartiast

Üleeelmises lehes sai soovitatud kaht ja enamatki näitust ning antud välja veksel kirjutada sellest, mis edasi saab.
Hiiumaa vanade postkaartide näituse pikendamine sõltus sellest, kui suur tuleb kolmapäeval meile jõudev Lennart Meri isikuga seotud näitus “Veelinnurahvas”. Kui eelmine leht juba ilmunud oli, selgus, et selle kõrvale mahuvad ka stendid postkaartidega + vanade artiklite ja Andrus Martini enese kommentaaridega kaust, mille lõppu autor soovib ka arvamusi ja muud huvitavat teavet.
Enne kui esitasin näituse pikendamise palve muuseumile, küsisin loomulikult näituse koostajalt ja omanikult, kas ta pikendamisloa ka annab. Selgus, et tal pole kuhugi kiiret. Küsisin veel, kas tal on kõigi maakondade ja väikelinnade kohta sellised uhked ekspositsioonid. “Ei ole,” vastas ta lihtsalt, “ma kogun ainult Hiiumaad.”
Olete siis meie saarelt pärit? – küsisin. “Ei ole, aga mu naine Marje on Tubala-Koklate perest.” Votnii. See on siis armastuse märk.
Veel on aga Nelja Nurga Galeriis vaadata (ja soovi korral ka omandada) ehedat Hiiu kunsti. Astuge läbi lahtiolekuaegadel (R–L kl 12–16) või teile sobival ajal kokkuleppel. Telefoninumbrid on galerii uksel ja võtmetega inimene jõuab kohale kümnekonna minuti jooksul. Kel janu kunsti järele, see suudab oodata küll!
Nojah – ja siis veel, et meie vanas kohtumajas (Tiigi 21, Kärdla) on 14. oktoobrini ka postkaardinäitus näha. 14. oktoobril kl 18 läheb pidulikuks mahavõtmiseks.

AVE ALAVAINU

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411