Teisipäev, oktoober 13, 2015
 

Vargus suvemajast

Ajavahemikul 26. september kuni 3. oktoober murti sisse Hiiu vallas Pihla külas asuvasse suvekodusse, kust varastati trimmer Stiga koos rakmetega ja vähevanker. Omanikule tekitati kahju 550 eurot ja sündmuse kohta algatati kriminaalmenetlus.
Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm ütles, et uurimine on algfaasis ja juhtunu asjaolud selgitamisel. “Küll aga saab üldistades öelda, et vargad püüavad oma halbu tegusid enamasti toime panna ikka siis, kui elanikke kodus pole,” lausus Erm.
Ta soovitas suvekodust pikemaks ajaks lahkudes väärtuslikumad asjad ühes võtta või ära panna nii, et neid aknast näha poleks. Asjakohane oleks paluda lähematel naabritel maja silmas pidada.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411