Teisipäev, oktoober 13, 2015
 

Vanjukile maailmamängudelt pronks

Hiiumaalt pärit orienteeruja Merike Vanjuk (39) saavutas eelmisel nädalal sõjaväelaste maailmamängudel naiskonnavõistluses pronksmedali. Ühes Vanjukiga said Koreas toimunud mängudel medali kaela Annika Rihma ja Laura Joonas. Esikoha sai Läti ees Venemaa naiskond.
Eesti orienteerumisliidu teatel selgus naiskondlik paremusjärjestus individuaalvõistluste iga riigi paremate tulemuste kokkuvõttes. Vanjuk oli lühirajal 9. ja tavarajal 13., Rihma vastavalt 11. ja 10. ning Joonas 18. ja 19. kohal. Teatevõistluses jäi samade sportlastega naiskond neljandaks.
Eesti teatemeeskond koosseisus Sander Vaher, Lauri Sild ja Timo Sild sai Šveitsi ja Venemaa järel pronks­medali.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411