Reede, oktoober 2, 2015
 

Rääma koolis nutitarkust saamas

Mart Kimmel
Hiiu maakonna matemaatika ja emakeele ainesektsiooni õpetajad käisid õppereisil Pärnus, Rääma põhikoolis. Osalesime nende kooli õpetajate läbiviidud kuues nutitunnis.
Pärast nutikülastusi tutvusime kooliga ja harisime end nutimaailmas. Direktor Elmo Joa rääkis meile oma kooli digitegemistest. Saime kuulda Pärnu linnas toimuvast digipöördest, milles osalevad kõik linna koolid. Digipöördega kaasnevad nutivahetunnid, -võistlused, -päevad ja samateemalised põnevad üritused. Rääma kooli haridustehnoloog Mart Kimmel tutvustas meile kahte keskkonda, Kahoot ja Tricider, mille keskkonda kasutades valmis ühistöö teemal: “Mil moel nutiseadmed mõjutavad noorte arengut?” Koduteel jagasime muljeid nutitundides nähtu ja kuuldu üle. Iga õpetaja leidis mõne mõtte, mida Rääma koolist enda tundi viia.

Urve Pärnamaa
matemaatika
ainesektsiooni juht

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411