Reede, oktoober 16, 2015
 

Otsitakse pealtnägijaid

Politsei palub abi leidmaks Haapsalus toimunud liiklusõnnetuse vahetuid pealtnägijaid. Laupäeval kl 13.08 põrkasid Jaama tänava ristmikul kokku heleroheline Nissan Micra ja beež Ford Sierra, mille roolis olid Hiiumaalt pärit juhid. Mõlemad sõidukid olid äsja parvlaevaga mandrile jõudnud ja on suur tõenäosus, et samal ajal võis õnnetuspaiga vahetus läheduses olla veel hiidlasi.
Andrus Kleeman Haapsalu politseijaoskonna menetlusteenistusest ütles, et vaja oleks tunnistajat, kes nägi kogu sündmust, sõidukite liikumisest kontaktini. Seni on tema poole pöördunud üks inimene, kes nägi juhtunut, kuid seda alles siis, kui avarii oli juba toimunud.
Liiklusõnnetuse pealtnägijal võtta ühendust meilil andrus.kleeman@politsei.ee või telefonil 473 2845.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411