Reede, oktoober 9, 2015
 

Orjaku õpperada läbib noorenduskuuri

Käina lahe–Kassari maastikukaitsealal asuv Orjaku õpperada on ajutiselt külastajatele suletud, sest laudrada ja vaateplatvormid on pehkinud ja katki. “Käsil on lagunenud õpperaja osade rekonstrueerimistööd,” selgitas RMK Loodushoiuosakonna saarte piirkonna külastusjuht Üllar Soonik. Ta lisas, et Orjaku õpperada rekonstrueeritakse täies mahus riigile kuuluval maal vastavalt OÜ Artes Terrae poolt koostatud projektile.
Valmivad kaks vaateplatvormi, jalgrajad, pingid, rajaring roostikus, infotahvlid, viidad ja karjavärav. Soonik ütles, et külastusele avatakse rada peale rekonstrueerimistööde lõppemist tänavu detsembri lõpus. Töid teostab OÜ Haas­oja, ehituse omanikujärelevalve eest vastutab AS Infragate Eesti. Õpperaja rekonstrueerimine läheb maksma veidi enam kui 125 000 eurot ja töid rahastab Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfond.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411