Reede, oktoober 16, 2015
 

Õpilased tahavad suitsuvabaks

Tervise Arengu instituudi (TAI) ennetusprogrammiga Suitsuprii Klass liitus Hiiumaalt tänavu kahe kooli seitse klassi kokku 101 õpilasega. Osalevad Emmaste põhikooli 8. ja 9. klass ning Kärdla ühisgümnaasiumi 6a, 6b, 7a, 7b ja 9a klass.
Õpilased on oma allkirjaga lubanud jääda vähemalt oktoobrist märtsini tubakavabaks. Lisaks suitsetamisele ei tohi tarbida ka muid suitsuvabasid tubakatooteid ega teha vesipiipu või e-sigaretti.
“Programmil on sotsiaalne mõõde – soovime rõhutada osalejate isiklikku vastutust ja tõsta klasside ühtekuuluvustunnet võimaldades neil koos ühise eesmärgi nimel tegutseda,” selgitas TAI mittenakkushaiguste osakonna juhataja Anneli Sammel.
Mullu osales programmis üle Eesti 886 klassi, kellest umbes viiendik ei suutnud võetud eesmärki täita. Edukalt läbinud klasside vahel loosis TAI välja 18 rahalist preemiat klassi ühismatka, ekskursiooni, muuseumikülastuse vm toreda ettevõtmise läbiviimiseks. Hiiumaalt sai auhinna KÜGi 5a ehk praegune 6a klass, kes taas lubadust täita püüab.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411