Teisipäev, oktoober 13, 2015
 

Kohtuma kirjanik Heli Künnapasega

erakogu
Täna õhtul kl 18 on kirjanik Heli Künnapase  austajad oodatud autoriga kohtuma Kärdla raamatukogus.
Kristel Pärnsalu Kärdla raamatukogust tutvustas, et Künnapase sulest on ilmunud raamatuid nii täiskasvanutele kui noortele. Noortele on ilmunud raamatud “Lõpupidu”, “Tristan” ja “Tähtajaline elu. I osa” ning täiskasvanuile “Homme on ka päev”, “Minu ilus elu maal”. Tema romaanid, “Lõpupidu” ja “Homme on ka päev”, leidsid äramärkimist kirjastuse Tänapäev korraldatud romaanivõistlustel. Neist esimene ilmus 2011. ja teine 2013. aastal.
Heli Künnapas on hariduselt personalijuht, praegu kodune ema neljale lapsele. Oma elust (ja lugemiselamustest) kirjutab ta mitmes veebipäevikus. Ajakirjanduses on vabaerakondlasest Künnapas sõna võtnud laste ja pereelu teemadel.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411