Teisipäev, oktoober 13, 2015
 

Avavooru võitis Café Orientale

MERIT SAVIOJA
Kärdla mälumängu viies hooaeg tõi mitmeid üllatusi. Esiteks puudus osalejate loetelust eelmiste aastate liider võistkond Maalinn. Teiseks, et võistkondi oli jälle paar-kolm tükki rohkem – kokku 19. Enamgi veel: mälumängu korraldaja Jan Ignahhin MTÜst Hiiu Paiud ütles, et seekord tuli kahele registreerimisega hiljaks jäänud võistkonnale isegi ära öelda.
Reedel Rannapaargus peetud avavõistluse võitis kuues küsimustevoorus kogutud 45 punktiga napilt Café Orientale koosseisus Tiiu Heldema, Reet Kokovkin, Tiit Harjak ja Toomas Kokovkin. Teist-kolmandat kohta jagasid
44 punktiga Taip ehk uuenenud koosseisus endine Pühalepa ja Militaarajalooselts. Kuuest päris uuest võistkonnast tõusis kõrgeimale kohale 41 punktiga Tikerpuu ja Ko koosseisus Vilma Tikerpuu, Kaarel Tikerpuu, Kadri Tikerpuu ja Aivar Viidik.
Kärdla mälumängus osalevad neljaliikmelised võistkonnad, ühes voorus esitatakse 32 küsimust, mis on jaotatud kuude plokki ja iga õige vastus annab kaks punkti.
Hooaja vältel toimub seitse vooru, alates oktoobrist iga kuu üks. Lõpptulemuse arvestamisel ei võeta arvesse iga võistkonna nõrgima vooru tulemust.
HARDA ROOSNA

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411