Reede, september 18, 2015
 

Varas viis suure summa sularaha

Ajavahemikul 12.–14. september varastati Kärdlas Heltermaa maanteel asuvast korterist sularaha. Kahju on 5800 eurot. Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm ütles, et teo toimepanemises on kahtlustus esitatud 32aastasele naisele. Erm vahendas, et naine tunnistas oma süüd, kahetses toimepandut ja on tekitatud kahju suuremas osas hüvitanud. Juhtunu kohta on käimas kriminaalmenetlus vargust käsitleva paragrahvi alusel. Kohtus süüdimõistmisel on sellise teo eest ette nähtud rahaline karistus või kuni kolmeaastane vangistus.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411