Reede, september 25, 2015
 

Turismikoordinaator valitud

Hiiumaa turismikoordinaatori konkursile laekusid kuue kandideerija sooviavaldused. SA Tuuru juhataja Katrin Sarapuu ütles, et vestluste järel otsustasid komisjoni liikmed üksmeelselt, et valituks osutus Liis Remmelg (32).
Remmelg on tööga juba alustanud projektipõhiselt, uuest aastast on ta tööl töölepingu alusel. Sarapuu vahendas Remmelgu motivatsioonikirja, milles ta põhjendas kandideeerimist sellega, et soovib tulla tagasi kodusaarele, tema jaoks on tegemist esimese tõsist huvi äratanud tööpakkumisega Hiiumaalt ning tänu oma eelnevatele töökogemustele suudab ta täita kandidaadile seatud ootused. Liis Remmelg on lõpetamas Tallinna tehnikaülikoolis elektroenergeetika eriala magistriõpet ning tal on bakalaureusekraad rahvusvahelises ärijuhtimises EBSist. Ta on töötanud panganduses ja energeetika valdkonnas, kokku puutunud projektijuhtimise, turunduse, turismi ja finantsjuhtimisega.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411