Teisipäev, september 22, 2015
 

Sireeni kinnistu alghind kukkus

Hiiu vallavolikogu nõustus vallavalitsuse ettepanekul alandama Kalana külas Ristna tuletorni kompleksi kõrval asuva 0,78ha suuruse udusireeni hoonega Sireeni kinnistu alghinda 49 000 eurole. Senised oksjonid on ebaõnnestunud. Valla majandusosakonna juhataja Liili Eller põhjendas, et kehtiv detailplaneering seab ostjalepalju tingimusi. Jaanus Valk lisas, et planeeringust tulenevad peamiselt muinsuskaitselised eritingimused ning vee- ja kanalisatsiooni rajamisega seonduvad tingimused.
Sireeni kinnistu müüki on kavandatud 2011. aastast. Toonane Kõrgessaare vald seadis alghinnaks 65 000 eurot ja sama, 2011. a kestel vähendas seda 60 000 eurole. Hiiu vald on kinnistut müünud kahel elektroonilisel oksjonil, ent kummalgi ei läinud kinnistu müügiks. Volikogu saadiku Tarmo Rajangu küsimusele, mille alusel on uus hind määratud, vastas Liili Eller, et see on hinnanguline.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411