Teisipäev, september 15, 2015
 

Selgusid parimad noorpurjetajad

Nädalavahetusel toimunud Pärnu sügisregatt lõpetas purjetamise Eesti meistrivõistluste (EMV) sarja noorte ühepaadiklassidele. Eesti meistritiitlid võitsid Optimistil Märten Mikk, Zoom8-l valitsev Euroopa meister Keith Luur ja klassis Laser 4.7 Rasmus Maalinn.
Hiiumaa jahtklubi (JK) Dago purjetajaid oli neis paadiklassides EMV-l mõõtu võtmas kaheksa. Optimistidel oli meie parimana Jorgen Kuivonen 28. kohal (U13 arvestuses 6. koht). EMV-l osalenud 190 purjetaja seas oli Ott Saar 75., Raoul Aleksander Hellrand 174. ja Karl-Richard Kuus 183. kohal.
Zoom8 paadil oli meie sportlastest parim Elina Jõpiselg, kes oli 25. kohal (U20 tüdrukute seas 7. koht). Kohe tema järel, 26. kohal oli Rando Aasma. Anni Rätsep osales kahel regatil neljast (arvesse läks kolm) ja lõpetas 33. kohal. Kokku oli Zoom8-l võistlejaid EMV-l 53.
Klassis Laser 4,7 osales JK Dago klubilane Mergo Vassiljev ühel kolmest kavas olnud regatist ja oli 32 võistleja seas 30. kohal.
Kahepaadiklass RS Feva lõpetab EMV sarja sel nädalavahetusel Tallinna nädala regatiga. JK Dago paatkond Daimar Pall ja Jorgen Kuivonen on viimase regati eel EMV teisel kohal.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411