Reede, september 11, 2015
 

Seikluslik perepäev Palukülas

Jaana Omann
Projekti “Terviseilmajaam – koolitus kogukondadele” koolitused algasid juba veebruaris. Õppisime, kuidas elada tervislikult ja kuidas toetada tervislikke eluviise kogukonnas. Koolitust korraldab Tallinna Ülikool (TLÜ) ning lõppeb see 18. septembril, kui allakirjutanud saavad tunnistuse TLÜs toimuval lõpukonverentsil.
Koolitusel said kokku aktiivsed ja toredad inimesed, kellega koos korraldasime 23. augustil lõputööna Seiklusliku perepäeva.
Ühel viimastest suvesoojadest päevadest kutsusime peresid Pühalepa valla Paluküla tervise- ja discgolfi rajale, et korraldada neile üks tegevusterohke pealelõuna.
Rajal oli kümme kohustuslikku ja viis n-ö vaba aja veetmise punkti. Liiguti kahe- kuni kuueliikmeliste gruppidena, raja pikkus oli umbes 2 km. Palukülast läks rajale 39 pere-tiimi, kaasas oli nii vanavanemaid kui ka beebisid kärudes, kokku sai kirja 213 osalejat. Raja läbinute vahel loositi välja kinkekotte ja seitse superauhinda.
Kohapeal saadud tagasiside oli niisugune: “Väga tore, lahe, vahva ettevõtmine. Väga hea ajaveetmine. Kõik hästi korraldatud. Meeldis pannkoogipunkt. Saime põnevaid ja huvitavaid teadmisi. Tore, et kasulik oli ühendatud meeldivaga! Vahemaad olid jõukohased kõigile pereliikmetele, sh ka kõige väiksematele! Aitäh pannkoogilõhnalise, sportliku ja päikesepaistelise päeva eest! Oli väga tore ja meeldiv pereüritus, aitäh! Võiks kujuneda traditsiooniks. Palun korrata!”. Ja seda viimast öeldi kohe mitu korda.
Seiklusliku perepäeva sisustasid Hiiumaa kodutütred, noored kotkad, naiskodukaitse, keskkonnaamet, Hiiumaa noorsootöö keskus, motoklubi Insula Deserta, MTÜ Motokrossipisik, MTÜ Hiiumaa mudeliklubi, ALMA Racing Hiiumaa, Hiiumaa Fotoprojekt, politsei- ja piirivalveamet, päästeamet ja toitumisnõustaja Liina Siniveer. Hiiumaa lastekaitseühing küpsetas ja pakkus pannkooke.

Helle-Triin Nisumaa ja Ulvi Kark-Jaarma
korraldajad

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411